Az első visszavágók

Szeptemberben már összecsapott U19-es és U17-es együttesünk is az MTK-val, eljött a visszavágó ideje mindkét korosztályban.

Immáron egyedüli csapatként hibátlanul menetel U19-es együttesünk a korosztályos első osztályban. A Vác elleni szorosabb győzelmet két könnyebb siker követte (Szeged és a BVSC ellen), a meccsenkénti 40 lőtt gól pedig önmagáért beszél. Mint ahogy az is, hogy az MTK egészen megnehezítette a mieink dolgát szeptemberben, a félidőben még mindössze egygólos volt a hazai előny. Nem szabad félvállról venni ezt a találkozót, ez már az odavágón bebizonyosodott!

U17-eseink is százszázalékos mérleggel állnak korosztályuk első osztályának tabellájának első helyén. A Szeged ellen egy nagyon szoros mérkőzésen sikerült győzni a mieinknek, a többi mérkőzést magabiztosan nyerte meg Győrvári Viktor együttese. Szeptemberben elég simán sikerült győzni az MTK ellen, ám ez egy másik mérkőzés lesz, ezúttal idegenben. Nem kérdés, hogy a két pont megszerzése a cél ebben a korosztályban is!

Az MTK–DVSC SCHAEFLER U17-es első osztályú bajnoki mérkőzést 2022. december 3-án rendezik meg 12, míg az U19-es találkozót 14 órai kezdettel a nemrégiben átadott Riz Levente Sport -és Rendezvényközpontban. A két korosztályos találkozó után, 17 órától az NB I-ben is összecsap az MTK és a DVSC SCHAEFFLER.

Kiemelt partnereink