Az első félidőre kell építeni

A félidőben még vezettünk, a második játékrészben felőrölt minket a listavezető Ferencváros, ám a mutatott játékra lehet építeni.

A Ferencváros ellen sosem könnyű játszani, akármilyen osztályról, korosztályról van szó. Ez már az első percekben bebizonyosodott, a negyedik percben már 4-1 volt a hazaiaknak, akik könnyedén szerezték góljaikat. Ekkor erőre kapott Kudor Kitti együttese, a kezdeti megilletődöttség után felvettük a mérkőzés ritmusát, Csernyánszki Lili szép közbelövésével pedig egyenlítettünk a 12. perc végén. Sokkal jobban nézett ki ebben a periódusban a találkozó, egyértelműen a mieink domináltak, Ináncsi Fruzsi fineszes megoldásával már kettővel vezettünk. Torda Vanessa kiválóan védte a ziccereket és több átlövést is fogott, ennek is köszönhetően a félidő hajrájához érve továbbra is vezettünk. Panyi Anna üreskapus góllal állította be a félidei eredményt, 13-11-re vezettünk! Ebben a játékrészben kiváló kapusteljesítményt és védőtevékenységet láthattunk a mieinktől, amelynek köszönhetően alakult ki ez a félidei állás.

Nem indult jól a második játékrész sem, hamar egyenlítettek a zöldmezesek, hét perc után pedig át is vették a vezetést. Csernyánszki Lili góljaival egy ideig tartottuk a lépést, ám a félidő derekára már hat góllal vezettek a hazaiak. Kapkodóvá vált a támadójátékunk, a Ferencváros pedig szinte minden támadásából betalált. Ekkor Lakatos Petra rázta meg magát, négyre zárkóztunk, ám közelebb már nem sikerült kerülni a nagyon jó erőkből álló budapestiek ellen. Küzdöttek a mieink a mérkőzés végéig, ám ezen a napon meg kellett hajolni a listavezető Ferencváros előtt. Végül ötgólos győzelmet arattak a hazaiak.

Nem sikerült pontot szerezni a Ferencváros otthonában, ám az első félidei játék több, mint reménykeltő a továbbiakra nézve!

Ifjúsági I. osztály bajnoki mérkőzés, 4. forduló:

FTC–DVSC SCHAEFFLER 31–26 (11–13)
DVSC: Torda V. – Ináncsi F. 4, Silye N. 2, Csernyánszki L. 8 (4), Török L. 2, Panyi A. 4, Makó Z. 1. Csere: Reszegi E. (kapus), Lakatos P. 4, Kelemen D., Poczetnyik D. Edző: Kudor Kitti.
Kudor Kitti: Összességében egy jó mérkőzést játszottunk a jó erőkből álló Ferencváros ellen, főleg az első félidei játékunkkal lehetünk elégedettek. A második játékrészben volt egy rosszul sikerült szakasz, ezt kihasználták a hazaiak.

Kiemelt partnereink