Bajnokesélyest fogadunk

Igazi erőpróba vár akadémistáinkra, akik a tavalyi szezonban még első osztályú, jelenleg harmadik helyezett Vasast fogadják az NB I/B 13. fordulójában.

Szeptemberben diagnosztizáltak fáradásos törést ifjúsági válogatott játékosunknál, Csernyánszki Liliánánál. Hosszú rehabilitáció után az előző fordulóban, a Ferencváros U19 elleni NB I/B-s mérkőzésen – amolyan Cserisen – két perc alatt góllal, szerzett labdával és gólpasszal tért vissza a pályára az ifjú irányító, aki végül négy találattal zárta a találkozót.

„Nagyon hosszú volt ez a tizenkét hét, amelyet ki kellett hagynom – mondta el Cseri. – Már nagyon vártam, hogy visszatérhessek a pályára! Úgy gondolom, hogy a védekezés jobban ment, támadásban még rengeteget kell dolgoznom, hogy visszajöjjenek a játékomba a régi elemek. Összességében úgy gondolom, hogy ez egy jó visszatérés volt!”

Következik a jó erőkből álló, jelenleg harmadik Vasas elleni összecsapás, hazai pályán. A tavaly még az első osztályban szereplő piros-kékek mindössze egy vereséget szenvedtek az idei szezonban, nem vár könnyű találkozó a mieinkre.

„Nagyon kemény mérkőzésre számítok a tavalyi szezonban még első osztályban szereplő Vasas ellen – osztotta meg a mérkőzéssel kapcsolatos gondolatait az irányító. – Tapasztalt játékosaik vannak, ezért nagyon fontos, hogy a védekezés kemény legyen, illetve, hogy minél többet fussunk. Együtt bármire képesek lehetünk!”

A DVSC SCHAEFFLER U19–Vasas SC NB I/B-s mérkőzés 2022. december 17-én, 14:30-kor kezdődik a Hódos Imre Rendezvénycsarnokban, pénztárnyitás 14 órakor. Az NB I/B-s találkozó után 17:15-ös kezdéssel a DVSC SCHAEFFLER a Praktiker-Vác csapatát fogadja az NB I hetedik fordulójában. Az NB I/B-s mérkőzésre már csak az NB I-es találkozóra is érvényes jeggyel lehet belépni!

A DVSC SCHAEFFLER–Praktiker-Vác NB I-s mérkőzés előtt plüssfigurák árasztják majd el a pályát. Az Ultras Debrecen 1994 szervezésében a Gyermekklinika, “Gyermekeinkért” Alapítvány javára gyűlnek majd a játékok. Aki szeretne csatlakozni az akcióhoz, az hozzon magával egy (vagy több) plüssfigurát a Vác elleni mérkőzésre. Fontos, hogy csak akkor dobják be a pályára a plüssöket, amikor a helyi műsorvezető erre megadja a jelet! Így lesz látványos és egyben szervezett a jótékonysági akció.

Kiemelt partnereink