Átrobogtunk ellenfelünkön

Nagy tempóban kézilabdázott, ötvenhárom találatot jegyzett Győrvári Viktor együttese az U17-es bajnokságban.

Nem túl messze, Szeghalomba kellett utaznia U17-es csapatunknak. A találkozó esélyesei egyértelműen a mieink voltak, ezt már az első percekben nyomatékosították a lányok. Négy és fél perc után 5-0-ra vezettünk, majd erre is rátettünk néhány lapáttal, Bristyán Dorina, Tóth Rebeka, valaimnt Solymosi Zsófia vezetésével 19 perc sem kellett a húsz megszerzett gólhoz, az ellenfél azonban csak öt gólt lőtt ez idő alatt. Nagy különbség volt a két csapat között, ezt mutatja a 29-10-es félidei állás is.

A második játékrészben sem változott sokat a játék képe, számolatlanul lőtték a debreceniek a gólokat. Annyi változott, hogy az első félidőben Halinda Viola, míg a másodikban Bengi Lili engedett kevés gólt az ellenfélnek. Mindenki játéklehetőséget kapott, egy játékost kivéve mindenki legalább két gólt lőtt. Könnyedén, harmincegy góllal nyerték meg a mieink a mérkőzést.

U17 I. osztály bajnoki mérkőzés, 4. forduló:

Szeghalmi NKC–DVSC SCHAEFFLER 22–53 (10–29)

DVSC: Halinda V.  – Ratalics L. 2, Tóth R. 8, Tóth N. 4, Brisytán D. 6, Soylmosi Zs. 9 (2), Tóth F. 4. Csere: Bengi L. (kapus), Czene P. 4, Varga K. 7, Tóth P., Hódi F. 4 (3), Szürös K. 5. Edző: Győrvári Viktor.

Kiemelt partnereink