Átrobogtunk az Orosházán

Valóságos gólfesztivált rendezett Győrvári Viktor együttese az Orosháza ellen.

Ötödik mérkőzését játszotta a serdülőcsapat, amelynek egyértelműen a veretlenség megőrzése volt a célja ezen a találkozón. Ennek megfelelően kezdtek a mieink, Ináncsi Fruzsina indításból és ziccerből is eredményes tudott lenni, de a másik szélen Bristyán Dorina is ügyes gólokat szerzett. Hét perc után már 8-0 volt az állás, ekkor lőtte első találatát az ellenfél. Az Ináncsi-Bristyán páros folytatta jó sorozatát, de a csereként beálló játékosok is hozzátettek a játékhoz. A félidő végére tíz gólos előny alakult ki, amelyet a második félidőben sikerült tovább növelni, köszönhetően agresszív védekezésünknek és gyors, hatékony támadójátékunknak. Fele Patrícia talpról eleresztett bombája után már kétszer annyi találatnál jártunk, mint a kékmezesek, majd tovább folytatódott a szélsők gólzápora. Véniger Kata góljával volt először húsz közte, ez a különbség egyre csak nőtt tovább. Minden mezőnyjátékos szerzett legalább egy találatot, kiemelendő Bristyán Dorina teljesítménye, aki egymaga tizenegyet lőtt. A végén csak azért kellett „izgulni”, hogy meglesz-e az ötvenedik találat, és mivel még Eszenyi Gréta is betalált a legvégén, ötvenegy találatnál állt meg a számláló.

Nagyon könnyed győzelmet aratott serdülőegyüttesünk, amely így öt mérkőzés után százszázalékos a bajnokságban. Következik egy igazán nagy kihívás, a Ferencváros elleni találkozó jövő hét szerdán!

Serdülő I. osztály bajnoki mérkőzés, 5. forduló:

DVSC SCHAEFFLER–Oxxo Energy Orosházi NKC 51–19 (23–13)
DVSC: Kovács N. – Ináncsi F. 8, Tóth R. 2 (1), Hermann Z. 1, Vida V. 3, Fele P. 3, Bristyán D. 11. Csere: Szabó D. (kapus), Ratalics L. 2, Ferenczi L. 4, Fodor V. 4, Solymosi Zs. 4, Eszenyi G. 4, Véniger K. 5. Edző: Győrvári Viktor
Győrvári Viktor: Nagyarányú győzelmet arattunk ezen a mérkőzésen, az ellenfelünk nem nagyon tudott mit kezdeni az agresszív védekezésünkkel. Ezen a találkozón elvégzett munkával elégedett vagyok.

Kiemelt partnereink