Álmoskás két pont

Álmos első félidő után könnyedén érvényesítette a papírformát Győrvári Viktor serdülőcsapata, amely tizenhét góllal nyert Orosházán.

Jól kezdték a mérkőzést a mieink, Ferenczi Lilinek négy perc sem kellett, hogy háromszor betaláljon. Az ő indulásgóljai és Fele Patrícia átlövései jelentették az üde színfoltot, ám öt perc után nagyon megálltak támadásban akadémistáink. Felállt fal ellen rendszeresen rossz döntést hoztak a lányok, hiába védett végül 40 %-kal Szabó Dóra, a 23. percben egy gólra megközelítette a mieinket a lelkesen játszó Orosháza. Sikerült kissé kozmetikázni az eredményen, így Bristyán Dorina góljával négy gól lett közte a félidőben. Igencsak álmoskás, enervált csapat benyomását keltették a debreceniek az első harminc percben.

Bár az első gólt a vendéglátók szerezték a második játékrészben, egy hét-nullás rohanással megléptünk, Eszenyi Gréta szélről szerzett találatával már kilenc volt közte. Ekkor már sokkal gördülékenyebben működött a gépezet, eredményesebben támadtunk és masszívabban védekeztünk. Ebből még kissé visszajött az ellenfél, azonban kezdtek fáradni a Békés megyeiek. Először a szokásához híven nagyon eredményesen kézilabdázó Ferenczi Lili góljával vezettünk tíz góllal, majd a Ferenczi-Nánási páros találataival ezt is sikerült tovább bővíteni. A végére alakult ki a legnagyobb különbség, a fáradt ellenféllel szemben végül tizenhét gólos győzelmet arattunk a sokáig jól küzdő Orosháza ellen.

Enerváltan, álmosan játszottak a mieink, ennél több kell a továbbiakban.

Serdülő I. osztály bajnoki mérkőzés, 18. forduló:

Oxxo Energy Orosházi NKC–DVSC SCHAEFFLER 21–38 (9–13)
DVSC: Szabó D. – Ratalics L. 3, Tóth R. 2, Fábián A. 2, Ferenczi L. 11, Fele P. 4, File Cs. 3. Csere: Halinda V. (kapus), Bristyán D. 4, Nánási L. 6 (1), Fekete B., Eszenyi G. 3. Edző: Győrvári Viktor

Győrvári Viktor: Nem sikerült megfelelő fókuszáltsági szintre kerülnünk a mai napon, ez az egész mérkőzésre rányomta a bélyegét.

Kiemelt partnereink