Akadémiai torna Budapesten

Budapesten, a Ferencváros otthonában rendezik meg az Akadémiai torna második fordulóját, amelyen Márián Blanka együttese három mérkőzést játszik.

Január 6-7. között Budapesten, az Elek Gyula Arénában rendezik meg az idei szezonban új versenysorozatként bevezetett Akadémiai torna második körét. Októberben Győr adott otthont az első fordulónak, ahol a mieink a NEKA elleni hatgólos vereséget követően a második napon a Győrt két góllal, a Ferencvárost öt góllal győzték le. Márián Blanka 2008-2009-es születésű lányok alkotta együttese három mérkőzést játszik Budapesten.

„Nekünk jó alkalmat ad ez a torna meccsrutin szerzéshez, hiszen minőségi ellenfelekkel játszunk két nap alatt három találkozót – mondta el Márián Blanka. – A torna versenykiírása szerint 2007-es születésűek is pályára léphetnek, így akár idősebb játékosokkal is találkozhatnak a pályán a mieink. Az időzítés is optimális, hiszen ez számunkra egy csendesebb időszak, ami a mérkőzéseket illeti, további pozitívum, hogy nem lesznek megkötések a mérkőzéseken. Fontos lesz az is, hogy jól tudjunk reagálni az ellenfelek játékára, változtatásaira.”

A csapat január 6-án, pénteken indul, és még aznap, 17:45-tól lép pályára először a NEKA ellen. Másnap előbb a Ferencváros, majd a Győr ellen játszik Márián Blanka együttese.

Kiemelt partnereink