Akadémiai szakemberek is oktattak

Hajdúnánáson tartották meg a területi edzőtovábbképzést, amelyen a DVSC Kézilabda Akadémia két szakembere, Köstner Vilmos és Kudor Kitti is tartott bemutató edzést.

A Magyar Kézilabda Szövetség minden évben továbbképzést tart szakemberei számára, így az edzőknek is. 2021. augusztus 6-án Hajdúnánáson, az újonnan megépített Hódos Imre Sportcsarnokban rendezték meg a területi edzőtovábbképzést alsóbb osztályú csapatok („C”, illetve „D” liszensszel rendelkező) edzői számára. Az egynapos továbbképzésen a DVSC Kézilabda Akadémia tiszteletbeli elnöke, két szakembere is tartott bemutató edzést az ifjúsági együttes aktív közreműködésével.

Reggel Kudor Kitti bemutató edzésével indítottak, amelyben egyéni védekező, kapusvédési, sáncolási és ütközési technikát oktatott saját csapata, az ifjúsági együttes – mint demócsapat – segítségével. Ezt követően akadémiánk tiszteletbeli elnöke, Köstner Vilmos a csapatszintű védekezést, illetve a védőfal együttműködését a kapussal témát járta körül és mutattatta be szintén az ifikkel, majd további előadások következtek a sorban. A továbbképzésen mintegy háromszáz edző vett részt és figyelte a szakemberek ténykedéseit.

Kiemelt partnereink