Adventi meccsdömping

Advent első vasárnapján Szeged elleni dupla csata vár a mieinkre az ifjúsági és serdülő másodosztályban, majd rangadó következik az NB II-ben a Vitka SE ellen.

November 28-án, advent első vasárnapján három akadémiai együttesünk is pályára lép a Hódosban. A sort a serdülő másodosztályú csapat kezdi, amely a K. Szeged ellen mérkőzik meg 14 órától, majd következik egy újabb párharc a szegediek ellen, 16 órai kezdettel az ifjúsági másodosztályban. A nap harmadik összecsapása pedig egy vérbeli rangadó az NB II. Észak-keleti csoportjában, a listavezető DVSC SCHAEFFLER U22 a második helyezett Vitka SE-t fogadja 18 órai kezdettel.

A nézők mindhárom mérkőzésre a Hódos csarnok, Főnix felőli, hátsó, félemeleti bejáratán juthatnak be a csarnokba.

Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy a mérkőzésekre a hatályos szabályozás szerint a 18 éven felüliek csak védettségi igazolvánnyal, vagy a védőoltást igazoló EESZT mobilapplikáció segítségével, illetve igazolványon feltüntetett, személyazonosság igazolására alkalmas hatósági igazolvány bemutatásával léphetnek be! Ugyancsak beléphetnek a védettségi igazolvánnyal rendelkező nézők felügyelete alatt álló kiskorúak. A szájat és orrot eltakaró maszk viselése minden néző számára kötelező!

Kiemelt partnereink