A várva várt mérkőzés

A listavezető Ferencváros otthonába látogat Kudor Kitti együttese az ifjúsági első osztályú bajnokság hatodik fordulójában.

Öt mérkőzésen négy könnyed győzelmet aratott Kudor Kitti együttese az ifjúsági első osztályban. Fájó pont a Váci NKSE elleni vereség, amely sehogy nem illik az idei meccsek sorába.

„Személy szerint elégedett vagyok, a váci meccs kivételével tudtuk hozni a mérkőzéseket – foglalta össze az idei teljesítményt Torda Vanessa. – Nagyon jó a csapategység a közösség, és ezt ki tudjuk rakni a pályára is.”

Ezúttal azonban még nehezebb feladattal kell megbirkózniuk Vanessáéknak, hiszen a jó erőkből álló veretlen listavezető, a Ferencváros ellen lépnek pályára ifistáink.

„Kétségkívül ezt a mérkőzést várja mindenki a csapatból ebben a szezonban, a tavalyi évből bennünk maradt a tüske, szerintem mindenki szeretne visszavágni – mondta el a kapus. – Szeretnénk hazahoz hazahozni a két pontot, ez csak jó teljesítménnyel lehetséges.”

A felnőttek között is már bemutatkozott kapus jó látja erősségeit és azokat a területeket, amelyeket fejlesztenie kell.

„Nekem mindenképpen az átlövésekben kell még sokat fejlődnöm – ismerte el Vanessa. – Az erősségem a ziccervédés, ebben léptem előre, amióta itt vagyok, többet kivárok, türelmesebb vagyok.”

Reméljük rangadó lesz ez a találkozó, az FTC–DVSC SCHAEFFLER ifjúsági első osztályú bajnoki mérkőzés október 27-én 13 órakor kezdődik az Elek Gyula Arénában.

Kiemelt partnereink