Final Four Szigetszentmiklóson

A tavalyi évhez hasonlóan idén is Szigetszentmiklósón rendezik meg az utánpótlás négyes döntőket, a DVSC Kézilabda Akadémia mind az U19-es, mind az U17-es korosztályban érdekelt.

Június 2-án, pénteken, illetve június 3-án, szombaton, Szigetszentmiklóson rendezik meg az ország négy legjobb korosztályos együttes részvételével az U19-es és U17-es négyes döntőt, ahová az első osztály Keleti és Nyugati csoportjainak első két helyezettje kvalifikálta magát.

Az U19 I. osztály Keleti csoportját a Ferencváros együttese nyerte meg, a mieink huszonkét győzelem mellett két vereséget szenvedtek (mindkettőt a budapesti zöld fehérekkel szemben), illetve egy döntetlent értek el, három ponttal megelőzve a Praktiker Vác együttesét. A Nyugati csoportban a NEKA meggyőző fölénnyel lett első helyezett, hét pontos előnyt kiépítve a második helyezett Dunaújvárosi Kézilabda Akadémia előtt. Az első elődöntőben a Dunaújváros a Ferencváros ellen lép pályára, majd a mieink ellenfele a NEKA lesz.

Az U17 I. osztály Keleti csoportját akadémistáink nagyon magabiztos teljesítménnyel nyerték meg, mindössze egy vereség áll a pontvesztések rubrikájában. Győrvári Viktor csapata majdnem 1000 gólt szerzett az alapszakaszban (994 a végső szám), ennek közelében csak a 969 találatot elért, második helyezett Ferencváros járt. Nyugaton a helyzet változatlan, azaz a NEKA ezt a korosztályt is uralta, pontveszteség nélkül zárták az alapszakaszt, a második Győr csak ellenük szenvedett vereséget.

Program:

Június 2., péntek, SZKSK Kézilabda Csarnok, Szigetszentmiklós:

U17 elődöntők:

11:00: FTC–NEKA

13:00: Győri ETO–DVSC SCHAEFFLER

U19 elődöntők:

15:00: DKKA–FTC

17:00: DVSC SCHAEFFLER–NEKA

Szombaton a helyosztókkal végződik az U19-es, illetve az U17-es négyes döntő.

Minden mérkőzés megtekinthető lesz a Szigetszentmiklósi Kézilabda Sport Kör YouTube csatornáján, a debreceni érdekeltségű találkozók linkjeit megosztjuk a DVSC Kézilabda Akadémia Facebook oldalán.

Kiemelt partnereink