A nagy rivális ellen

Győrvári Viktor serdülőegyüttese az évek óta nagy riválisnak tekinthető Békéscsabát fogadja hazai pályán.

Nyáron érkezett éppen a Békéscsaba együttesétől a belső posztokon szereplő Tóth Rebeka, aki nem sokat tétlenkedett, egyből fontos láncszeme lett a serdülőcsapatnak.

„A csapat nagyon befogadó volt, a beilleszkedésem könnyen ment – emlékezett vissza a viharsarokból érkező játékos. – Sok gólt szerzünk köszönhetően az újfajta védekezésünknek, amely rengeteg lábmunkával, és ha jól csináljuk, sok szerzett labdával is jár.”

Eddig nyolc mérkőzésen hét győzelemmel áll a táblázat második helyén Győrvári Viktor együttese a serdülő első osztályban. A kilencedik fordulóban éppen Rebeka előző együttese, a nagy rivális Békéscsaba csapata látogat a Hódosba.

„Nagyon várom már ezt a találkozót! – mondta el Rebeka. – Az ellenfelet jól ismerem, vannak gyorslábú és technikás játékosai, ezért a védekezésünket nagyon össze kell szedni! Ha ez rendben lesz, akkor megszerezzük a két pontot.”

A DVSC SCHAEFFLER–Békéscsabai ENKSE serdülő első osztályú bajnoki mérkőzést november 17-én rendezik meg a Hódos Imre Rendezvénycsarnokban 14 órai kezdettel, kapunyitás 13:30-kor. A mérkőzést a DVSC Kézilabda Akadémia hivatalos YouTube csatornáján közvetítjük.

Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy a mérkőzésekre a hatályos szabályozás szerint a 18 éven felüliek csak védettségi igazolvánnyal, vagy a védőoltást igazoló EESZT mobilapplikáció segítségével, illetve igazolványon feltüntetett, személyazonosság igazolására alkalmas hatósági igazolvány bemutatásával léphetnek be! Ugyancsak beléphetnek a védettségi igazolvánnyal rendelkező nézők felügyelete alatt álló kiskorúak.

Kiemelt partnereink