A legjobbat nyújtani

Győzelmi eséllyel utazik Szeghalomra Győrvári Viktor serdülőegyüttese.

Az eredményeket tekintve nem lehet panasz serdülőinkre, hiszen Győrvári Viktor együttese egyedül a Ferencváros ellen szenvedett vereséget, többi mérkőzésen győzni tudott, így második helyen áll a táblázaton.

„Úgy gondolom, hogy elég jó helyen áll a csapatunk, és remélhetőleg a jövőben is jól fogunk szerepelni” – értékelt Nánási Lara.

Békés megyébe, azon belül is Szeghalomra utazik a csapat. Az elmúlt években többször is komoly rangadót hozott ez a párosítás, ezúttal azért a papírforma a mieink mellett szól.

„Szerintem az ellenféltől függően a legjobbunkat kell nyújtanunk a mérkőzéseken” – mondta el Lara.

Az ózdi születésű játékos tavaly nyáron érkezett a DVSC Kézilabda Akadémiára. Új csapatba, új városba érkezett, ráadásul kollégista lett, azaz sok új impulzus érte Larát.

„Az elején nehéz volt, a távolság, a megszokott dolgok miatt, illetve ez egy nagyobb város, mint ahonnan jöttem – emlékezett vissza Lara. – A kezdeti nehézségek után nagyon jól érzem magam és mindent beleadok!”

A Szeghalmi NKC–DVSC SCHAEFFLER serdülő első osztályú bajnoki mérkőzést január 26-án rendezik meg a Városi Sportcsarnokban, Szeghalomban, 17:30-as kezdettel.

Kiemelt partnereink