A javulás reményében

A felnőtt együtteshez hasonlóan szeptember 9-én Kisvárdán lép pályára a DVSC ifjúsági csapata is bajnoki mérkőzésen.

Az első bajnoki találkozóján ugyan győzelmet aratott a DVSC Kézilabda Akadémia ifjúsági együttese, a mutatott játék azért még hagyott kívánni való maga után. A mieink a vártnál talán nehezebben, mindössze négy góllal verték meg a Csepel együttesét az első körben.

„Rengeteg pontatlanságunk volt, mind a támadások szervezésében, befejezésekben, mind védekezésben – értékelt az ifik trénere. – Páros-hármas kapcsolataink nem úgy működtek, ahogy elvártuk volna magunktól. Ezeken mindenképpen szeretnénk javítani, gyakoroltuk is az edzéseken, bízom benne, hogy a holnapi meccsen is meg fog jelenni a pályán.

Győrvári Viktor lányainak ellenfele szerdán 13:30-as kezdettel az a Kisvárda lesz, amely ellen kétszer is megmérkőztek a felkészülés során. Hajdúnánáson tíz góllal, Kisvárdán viszont csak egy találattal sikerült diadalmaskodni. A szabolcsiak erejét mutatja, hogy az első fordulóban magabiztosan verték a tavalyi szezonban ötödik helyen végző Dunakanyar Akadémiát.

„Inkább az én munkámat könnyíti meg, hiszen emlékszem azokra a játékokra, amelyeket ők alkalmaznak – reagált Győrvári Viktor arra a kérdésre, jelent-e valamilyen előnyt, hogy kétszer is összecsaptak a nyáron a Kisvárdával. – Megpróbáljuk a saját játékunkat minél jobb szintre hozni, azért sem tudunk konkrétan a mérkőzésre készülni, mert nem tud együtt edzeni az a sor, aki harcba száll a Kisvárda ellen. Akkor lennék elégedett, ha az eredményjelzőn nagyobb lesz a szám, ami nálunk szerepel, de értelemszerűen szeretnénk, ha a játékban is fejlődést mutatnánk, mind annak sebességében, mind pontosságában.”

Kiemelt partnereink