A hetedik

Hetedik mérkőzésén sem talált legyőzőre megyei első osztályú együttesünk, amely hibátlan mérleggel továbbra is első a tabellán.

Hetedik összecsapására készült megyei első osztályú együttesünk, amely a Berettóy MSE-t fogadta a Hódosban. Az első hat perc végén még egyenlő volt az állás, ám innen ritmust váltottak a mieink. Bristyán Dorina bátor átlövése után már négy volt közte, köszönhetően Bengi Lili kiváló hárításainak is. Habár a plusz hét Solymosi Zsófi átlövésével már tizennyolc perc után megvolt, azonban innen még felzárkóztak a vendégek. Ekkor jöttek a Tóthok: Fruzsina kétszer, majd Panna háromszor volt eredményes, a szünetre hétgólos debreceni előnnyel fordulhattunk.

A Tóthok folytatták a remeklést, ezúttal Rebeka szerzett mesterhármast, egyiket igencsak jelentős távolságból, átlövésből. A kapusteljesítmény továbbra is kiemelkedő volt, Halinda Viola a ziccerek védésében remekelt főleg! Jó ritmusban kézilabdáztak a mieink, szép megoldásokat láthattunk több játékostól is, a védekezésben pedig sok labdát szereztek a lányok. A hajrában Szürös Kinga szórta a gólokat, összesen hét találattal zárt a szélső! A végén 44-20-ra győztek a mieink, akik így megszerezték hetedik győzelmüket a szezonban.

Hajdú-Bihar megyei bajnokság, 7. forduló:

DVSC SCHAEFFLER–Berettyó MSE 44–20 (18–11)

DVSC: Bengi L.  – Szürös K. 7, Tóth R. 6, Réti B. 5 (2), Varga K. 2, Bristyán D. 8, File Cs. 3. Csere: Halinda V. (kapus), Tóth F. 3, Fekete B. 3, Vincze V., Tóth N. 1, Solymosi Zs. 2, Tóth P. 4.

Tóth Rózsa: A legutóbbi mérkőzésünkhöz képest előrelépést láttam a tudatos támadójáték és a hatosfalas védekezés terén. Magabiztos győzelmet arattunk, amelyhez hozzájárult a két kapusunk jó teljesítménye is.

Kiemelt partnereink