A hajrában dőlt el

A félidőben még vezetett egy góllal Márián Blanka U16-os csapata a Ferencváros ellen, ám végül a hazaiak nyertek öt találattal.

Jó hazai kezdés után első idegenbeli mérkőzésére készült Márián Blanka U16-os együttese, az ellenfél a jó erőkből álló Ferencváros volt.

Jól kezdtük a rangadót, Kis Réka góljaival hamar háromgólos előnyre tettünk szert, majd Krasznai Dorka találta meg kétszer is a kapuba vezető utat. Az előny nálunk volt, Hadas Tilla vette át a vezérszerepet, ám nem sokkal később sajnos térdsérülést szenvedett. Ezúton is jobbulást kívánunk neki! Éreztette hatását Tilla sérülése, ám a félidőben még így is mi vezettünk egy góllal.

A második félidő elején Pál Anna találataival visszavettük a vezetést, kettővel is mentünk, ám a hazaiak új fordítani tudtak. A hajrában tudta teljes mértékben a maga javára fordítani a mérkőzést a budapesti csapat, amely öt góllal győzött.

Sokat lehet tanulni ebből az összecsapásból, amely igazi erőfelmérő volt akadémistáink számára.

Reméljük, minél hamarabb láthatjuk Hadas Tillát újra a pályán!

U16 I. osztály, 2. forduló:

Ferencvárosi TC–DVSC SCHAEFFLER 30–25 (14–15)

Budapest, V: Ihász B., Katona A.

DVSC: Tábit V.  – Csiszár H., Kis R. 6 (1), Varju Zs. 1, Krasznai D. 4, Hadas T. 4, Tóth G. 3. Csere: Gonda J. (kapus), Dombóvári L., Koleszár V. 2, Pál A. 4, Gönczi H., Harasztosi K. 1. Edző: Márián Blanka.

Márián Blanka: Jól kezdtük a mérkőzést, vezettünk is, a sajnálatos sérülés hatással volt a csapatra. Szoros meccset játszottunk, jól küzdöttünk, megfelelő hozzáállással játszottuk végig az ötven percet. Sok pozitív elem, ügyes megmozdulás volt, ezek biztatók a jövőre nézve, kis rutin hiányzott még. Sokat lehet tanulni ebből a találkozóból.

Kiemelt partnereink