A gyors játékra alapozni

Az Euro-Novex USE ellen folytatja bajnoki szereplését Győrvári Viktor serdülőegyüttese.

A bajnokság leggólerősebb együttese a debreceni, amely 531 találatot ért el 14 mérkőzésen, 192 gólkülönbséggel. Az Euro-Novex USE ellen idegenben szezoncsúcsot jelentő, 56 gólt sikerült elérni.

„A gyors lerohanásokból sok gólt tudtunk szerezni, a nyitott védekezésnek köszönhetően kevés gólt kapunk – mondta el Fekete Barbara, a serdülők beállója. – Ezen a mérkőzésen is a gyors lerohanásokra fogunk alapozni, védekezésben is igyekszünk megvalósítani azt, amit az edző kér.”

Barbara sokadmagával a Debreceni Sportcentrum-Sportiskolából került tavaly nyáron az akadémiára, ahol bevallása szerint folytatódott fejlődési pályája.

„Erősségemnek érzem azt, hogy motivált és fejlődőképes vagyok, már így is rengeteget fejlődtem az akadémián – véli a beálló. – Túl érzelmes vagyok a pályán, ezen mindenképpen javítanom kell! Pórbálom ezt kizárni és teljesíteni, amit kérnek tőlem.”

A DVSC SCHAEFFLER–ENUSE serdülő első osztályú bajnoki mérkőzést február 16-án rendezik meg a Hódos Imre Rendezvénycsarnokban 14 órai kezdettel.

Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy a mérkőzésekre a hatályos szabályozás szerint a 18 éven felüliek csak védettségi igazolvánnyal, vagy a védőoltást igazoló EESZT mobilapplikáció segítségével, illetve igazolványon feltüntetett, személyazonosság igazolására alkalmas hatósági igazolvány bemutatásával léphetnek be! Ugyancsak beléphetnek a védettségi igazolvánnyal rendelkező nézők felügyelete alatt álló kiskorúak.

Kiemelt partnereink