A Gárdonyt fogadjuk

Első idegenbeli sikerét aktuális ellenfelünknél aratta, most is két pont begyűjtését tűzte célul Kudor Kitti együttese a Gárdony ellen. Az NB I/B-s bajnoki mérkőzés szombaton 16 órakor kezdődik a Hódosban.

Újabb fiatal akadémistánk mutatkozott be az első csapatban, az átlövő poszton szereplő Kelemen Dorina a Siófok elleni Magyar Kupa mérkőzésen lépett pályára. A 2004-es születésű játékos stabil tagja az NB I/B-s együttesnek.

„Nagyon jó érzés volt ilyen közönség előtt játszani – emlékezett vissza debütálására Dorina. – Ez bárki életében egy nagy dolog, így vagyok ezzel én is. Azért fogok dolgozni, hogy olyan játékos legyek, mint az élvonalban stabilan szereplők.”

A másodosztály küzdelmei egy hét válogatott hét után folytatódnak. A mieink azt a Gárdonyt fogadják, amely ellen megszerezték első idegenbeli sikerüket, tehát jó emlékeink lehetnek a Fejér megyei csapatről.

„Az őszi mérkőzéshez hasonlót várok – osztotta meg várakozásait az átlövő. – Szerintem ebben a bajnokságban nincs egyszerű mérkőzés, nem számít, hogy a tabella első vagy hátsó felében lévő csapat ellen játszunk. Nekünk az a fontos, hogy kihozzuk magunkból a maximumot! Úgy gondolom, hogy egy jó védekezéssel, pontos helyzetkihasználással meg tudjuk nyerni a Gárdony elleni mérkőzést.”

A DVSC SCHAEFFLER U19–Gárdony-Pázmánd NKK NB I/B-s mérkőzés 2023. november 19-án, 18 órakor kezdődik a Hódos Imre Rendezvénycsarnokban. A mérkőzésre szóló belépőjegy 500 Ft-ba kerül, kapunyitás 15:30-kor.

Kiemelt partnereink