A fiatalok csatája

Igazi fiatalos mérkőzés, az FTC U19 elleni idegenbeli összecsapás vár Kudor Kitti csapatára az NB I/B 12. fordulójában.

Tizenegy mérkőzésen három győzelmet aratott eddig Kudor Kitti együttese az NB I/B-ben, jelenleg a 14. helyet foglalja el a tabellán. Az azonban pozitívum, hogy nincsenek megilletődve akadémistáink ebben a bajnokságban.

„A legtöbb mérkőzésünkkel elégedett lehetünk, hamar megszoktuk a másodosztály ritmusát – mondta el Kelemen Dorina az együttes átlövője. – Voltak hullámzó találkozóink, de fiatal csapat vagyunk, az a legfontosabb, hogy fejlődjünk, tanuljunk ebben a szezonban. Remélem, hogy a következő félévben is jó mérkőzéseket tudunk játszani!”

Igazi fiatalos meccs várható vasárnap, hiszen az ellenfél szintén egy akadémiai együttes, az FTC U19 csapata. Aligha kell bemutatni egymásnak a két felet, hiszen évek óta nagy csatákat vívnak a különböző korosztályos bajnokságokban.

„Minden évben nagyon várjuk ezt a párosítást! – árulta el Dorina. – Általában nagyon szoros és jó mérkőzést játszunk egymás ellen. Mindkét csapat erőssége a sok futás, hiszen fiatalok vagyunk, ez most is döntő lehet. Emellett nagyon fontos, hogy a védekezésünk összeálljon!”

Az FTC U19–DVSC SCHAEFFLER U19 NB I/B-s mérkőzést 2022. december 11-én, 16 órai kezdettel rendezik meg az Elek Gyula Arénában, Budapesten.

Kiemelt partnereink