A csapat diadala

Tízgólos győzelemmel alapozta meg az ünnepi hangulatot Győrvári Viktor serdülőegyüttese, amely nagyot lépett a Final Four felé. Igazi csapatdiadal volt!

Alighanem olyasmi kezdésre gondolt Győrvári Viktor, mint amilyet a lányok produkáltak, három perc sem kellett a 3–0-hoz. Időt is kért az ellenfél, kicsit rendezték a sorokat a váciak, ám a nyitott védekezésünkkel szemben nem nagyon találták a megoldást. Ferenczi Lili állt ismét a mieink élére, labdaszerzések után és betörésekből volt eredményes. Kisebb sérüléséből felépülve Hermann Zille is jó teljesítményt nyújtott, mind elől, mind hátul! És ha már a védelem, a születésnapos Kovács Noémi átlövéseket és ziccereket hárított, extázisban védett! A csereként beálló Bristyán Dorina is új színt vitt a játékba és szép megoldásokkal tovább lendítette a csapat szekerét, magabiztos hazai előnyt kialakítva. A félidő utolsó másodpercében pedig Tóth Rebeka tette fel a pontot az i-re, góljával kialakult a 17-11-es félidei eredményt!

A második játékrészt Ferenczi Lili kezdte ismét nagyon aktívan, az irányító úgy lőtt tizenegy találatot, hogy lövést sem hibázott! A második játékrész elején kissé felzárkózott a vendégcsapat, ebben a periódusban kissé megálltak a mieink támadásban. Hiába jöttek az immáron kapuban lévő Szabó Dóra védések, a váciak felzárkóztak, vészjóslóan közeledtek, majd ki is egyenlítettek. Jött is az időkérés Győrvári Viktortól, amely megnyugtatta a mieinket, és hát ki más lőtt volna két gólt, mint Ferenczi Lili! Beindult a Loki-henger, egymás után szerezték akadémistáink a találatokat, míg az ellenfél képtelen volt túljárni a védekezésünkön, vagy a szintén jól védő Szabó Dórán! Igazi csapatként működött a serdülő együttes az egész mérkőzésen, de amit az utolsó negyedórában vittek véghez, az tényleg szép munka volt!

A sikerhez pedig nagyban hozzájárult a lelkes, akadémistákból álló szurkolótábor, akik még dobbal készültek, hogy biztassák társaikat! Szép volt lányok!

Serdülő I. osztály bajnoki mérkőzés, 17. forduló:

DVSC SCHAEFFLER–Váci NKSE 31–21 (17–11)
DVSC: Kovács N. – Ratalics L. 2, Tóth R. 7, Ferenczi L. 11, Hermann Z. 3, Fele P. 2, Eszenyi G. 2. Csere: Szabó D. (kapus), Bristyán D. 3, File Cs., Fekete B. 1. Edző: Győrvári Viktor.
Győrvári Viktor: Nagyon büszke vagyok a csapatomra!

Kiemelt partnereink