A bajnokaspiráns otthonában

A SZISE elleni nagyarányú győzelem után Érdre látogatnak akadémistáink az NB I/B harmadik fordulójában. A feljutásért küzdő hazaiak ellen minden erőnkre szükség lesz ahhoz, hogy szoros legyen a mérkőzés.

Az Eszterházy SC elleni vereséget követően hazai pályán javíthattak akadémistáink az NB I/B-ben. A SZISE elleni mérkőzés álomszerűen alakult, egészen magabiztos, 40-23-s győzelmet arattak a debreceniek.

„Nem sikerült jól az Eger elleni találkozó, így a SZISE ellen szerettünk volna javítani – mondta el Szalai Petra. – Nagyon jól sikerült a fővárosiak elleni mérkőzés, már az elejétől koncentráltak voltunk, és végül magabiztosan nyertünk. Szeretnénk ezt a lendületet továbbvinni a következő meccsre!”

Ezúttal az egyik bajnokaspiráns, az Érd ellen lép pályára Kudor Kitti csapata. Nem kis feladat vár tehát a lányokra, aktuális ellenfelünk közel járt ahhoz, hogy feljusson az NB I-be, mindössze két ponttal előzte meg őket az Esztergom. Simics Judit együttese jól kezdte az idei évadot is, két mérkőzésen négy pontot gyűjtve.

„Az Érd a feljutásért küzd, hiszen erős csapat, tapasztalt játékosokkal – jellemezte röviden korábbi klubját az átlövő. – Mindent megteszünk annak érdekében, hogy egy szoros meccset játsszunk idegenben. Ehhez mindenkitől száz százalék kell!”

Az Érd–DVSC SCHAEFFLER U20 NB I/B-s találkozó helyszíne az Érd Aréna, szeptember 21-én, szombaton 16 órakor kezdődik a mérkőzés.

Kiemelt partnereink