Tucatnyi gólos győzelem

Szűkös létszámú kerettel is szép győzelmet arattak akadémistáink Hajdúböszörményben!

Nem mondhatni, hogy bő kerettel vágtunk neki a Hajdúböszörmény elleni NB II-es találkozónak, kilenc játékos utazott a hajdúsági városba.

A teljesítményen szerencsére nem látszott a létszámszűkösség, már az elején a mieink vezettek és ezt nem is engedték ki a kezükből. Támadásban Laluska Elza, hátul pedig egyetlen kapusunk, Halinda Viola adta azt a pluszt, amely által magabiztos vezetéshez jutottunk. Mindig volt, aki tolt a csapat szekerén, nem csoda, hogy nyolcgólos előnnyel zártuk az első harminc percet. A második játékrészben is a mi akaratunk érvényesült, habár egyszer-kétszer felzárkózott négy gólra a hazai csapat. Oláh Lotti góljai azonban nem engedték, hogy a kékmezesek közelebb jöjjenek, sőt Szinay Sarolta találatával már tíz is volt közte. A végén még tovább tudtunk növelni a különbséget és ezen a mérkőzésen maximálisan igaz az a mondás, hogy mindenki hozzátette a magáét!

Szép volt, lányok, különösen a létszám tekintetében!

NB II D. csoport, 5. forduló:

Hajdúböszörményi TE–DVSC SCHAEFFLER U21 27–39 (10–18)
Hajdúböszörmény, 50 néző vezette: Kiss J., Praczu L.
DVSC
: Halinda V. – Szürös K. 1, Oláh L. 8 (1), Kis R. 3 (1), Szinay S. 9, Laluska E. 9 (4), Tóth F. 5. Csere: Uj F. 3, Pásztor G. 1. Edző: Győrvári Viktor.

Kiemelt partnereink