Győztes nyitány Debrecenben

Tizenegy gólos győzelemmel indította a három nemzet tornáját Debrecenben a Szilágyi Zoltán vezette magyar junior válogatott Egyiptom korosztályos együttese ellen.

Debrecenben edzőtáborozik a magyar junior válogatott, amely a szkopjei U20-as világbajnokságra készül. Szilágyi Zoltán együttese a három nemzet tornáján vesz részt, a mai napon Egyiptom volt az ellenfél, pénteken a holland korosztályos válogatott ellen küzdenek meg Csernyánszkiék.

Egyáltalán nem volt megilletődve a szintén vb résztvevő Egyiptom, amely egy-egy alkalommal még a vezetést is átvette és 25 percig tartotta a lépést a mieinkkel. A második félidő hetedik percétől kezdve fokozatosan növelték az előnyt a magyarok, a 49. percben már tíz volt közte. A végén 32–21-re győzött a magyar válogatott, amelyben Csernyánszki Liliána és Panyi Anna is három-három gólt szerzett, Lakatos Réka pedig a második félidőben állt be és több védést is bemutatott.

A magyarok számára folytatás pénteken 10 órakor, amikor Hollandia lesz az ellenfél.

Junior válogatott felkészülési mérkőzés:
MAGYARORSZÁG–EGYIPTOM 32–21
 (11–8)
Hódos Imre Rendezvénycsarnok, 100 néző. V: Juhász D., Rontó Á.

MAGYARORSZÁG: Imre–Gém 3, Farkas J. 3, Szabó L., Varga 1, Csernyánszki 3, Szabó A. 1. Csere: Lakatos (kapus), Csíkos 2, Faragó Lea 7 (4), Horváth F. 1, Panyi 3, Kövér, Kovács A. 4, Török F. 1, Vártók 1 (1), Gajdos 2. Szövetségi edző: Szilágyi Zoltán.

Kiemelt partnereink