Hatból hat

Sorozatban hatodik győzelmét aratta Csapó Erika serdülőegyüttese, amely a Berettyó MSE ellen hat góllal diadalmaskodott.

Sorozatban öt győzelmet aratott Csapó Erika együttese, amely idén még nem talált legyőzőre. Ezúttal is a mieink számítottak a mérkőzése esélyesének a Berettyó MSE ellen, idegenben. Nem úgy kezdődött a találkozó, ahogy azt a debreceniek elgondolták, a nyolcadik percben már 5-3 volt oda. Uzsoki Petra és Zámbó Petra vezérletével előbb egyenlítettek, majd a vezetést is átvették a mieink. Ezt a félidő végéig még növelni is tudták, így három gólos előnnyel várhatták a második játékrészt.

A második harminc percben sem sokat változott a játék képe, a házigazdák igyekeztek lépést tartani a vendégekkel, hol több, hol kevesebb sikerrel. Az ifjúsági másodosztály legutóbbi mérkőzésein is jó teljesítményt nyújtó Bordás Odett vette hátára a csapatot, amely kellett ahhoz, hogy továbbra is megnyugtató előnyben legyenek a mieink. A győztes léte szerencsére nem forgott veszélyben, bár továbbra is kapaszkodtak a hazaiak, nem adták könnyen a bőrüket. Végül hatgólos sikert arattak Csapó Erika lányai, ezzel sorozatban hatodik győzelmüket érték el. Reméljük, a folytatás is hasonló lesz!

Serdülő III. osztály F csoport, 14. forduló:
Berettyó MSE – DVSC SCHAEFFLER II. 20–26 (9–12)
DVSC II.: Csekenyák A. – Zámbó P. 6, Pócsi E. 4, Uzsoki P. 4, Koncz K. 4, Bordás O. 8, Magyar B.  csere: Fekete D. (kapus), Gyöngyösi P., Pók P., Hajzer H., Tóth B., Soós L., Bényei E., Fülöp M., Ludmann A. Edző: Csapó Erika
Csapó Erika: Nem könnyű Berettyóújfaluban nyerni, nagyon fontos két pontot gyűjtöttünk be. Nagyon sok buta hiba csúszott a játékba, a helyzetkihasználásunk sok kívánni valót hagyott maga után, de a játék képével támadásban és védekezésben is elégedett vagyok.

Kiemelt partnereink