Vácon maradtak a pontok

Majd három hónap után lépett pályára Csapó Erika ifjúsági együttese, amely a listavezető DKA II. ellen szenvedett vereséget.

Csapó Erika csapata október 18-án játszott utoljára bajnoki mérkőzést az ifjúsági másodosztályban. A csapat ezután sokat volt kénytelen kihagyni, így nem volt könnyű helyzetben, hiszen majdnem három hónap után éppen a listavezető ellen mérkőzött meg. Mindezek ellenére jól kezdtek a mieink, 2-1 után azonban a hazaiak szerezték sorban a gólokat, átvették a vezetést. A helyzetek kialakításával nem volt különösebb probléma, azonban a helyzeteket értékesíteni is kell, ebben azért több hiba csúszott. Az első félidőben a mieinktől Repák Viktória nyújtott kiemelkedőt, öt góllal zárta a játékrészt.

A második játékrészben még felzárkóztak a mieink, főként Búzás Petra eredményes játékának köszönhetően, azonban mikor igazán szorossá lehetett volna tenni a találkozót, akkor valahogy nem jöttek a jó megoldások. A lőtt gólok számával aligha lehetett elégedetlen Csapó Erika, azonban a védekezés és a kapusteljesítmény ezúttal elmaradt kissé az elvárttól. A nagyobb játékerőt képviselő Dunakanyar Akadémia végül magabiztosan nyerte meg a mérkőzést.

Az ifjúsági másodosztályban két győzelemmel és három vereséggel állnak Csapó Erika lányai, akik október óta először léptek pályára.

Ifjúsági II. osztályú bajnoki mérkőzés 6. forduló:
DKA II.–DVSC SCHAEFFLER II. 38–27 (21–13)
DVSC: 
Kéki Zs. – Filek K. 4 (1), Repák V. 7, Buzás P. 7, Kovács N. 3, Balogh P. E. 4, Galsai D. csere: Csekenyák A. (kapus), Erdődi H., Magyar B. 1, Pók P. 1, Koncz K., Bordás O., Uzsoki P, Bordás B.

Csapó Erika: Közel három hónap után léptünk pályára, ennek tükrében nem lehetek elégedetlen a csapat teljesítményével, amelyet a listavezető ellen nyújtottunk. Az eredmény nem tükrözi a játék képét, ki tudtuk alakítani a helyzeteket, viszont a helyzetek értékesítése terén sok hiba csúszott. Annak örülök, hogy a padról beszállók is hozzá tudtak tenni, viszont a kapusteljesítményt illetően van bennem hiányérzet.

Kiemelt partnereink