Vissza a győztes útra

Az októberi sikertelenebb hónap után könnyed győzelemmel indította a novembert Csapó Erika serdülőegyüttese.

Nem sikerült jól az október serdülőcsapatunk számára, a szeptember végén aratott győzelem után három vereség következett. A november viszont új reményt és lehetőségeket jelentett, az első mérkőzést a Hajdúböszörmény ellen vívták meg Csapó Erika tanítványai. Bordás Odett vezérletével masszívan kezdtek a mieink, megadva a mérkőzés alaphangját egy 5-0-s szériával. A 11. percben újabb rohamot indítottak a mieink, a visszatérő Zámbó Petra vezetésével, a 17. percben már 14-2 volt, ide. A második játékrészben már mindenki játéklehetőséget kapott, akadémistáink továbbra is dominálták a mérkőzést, tovább növelve a különbséget. Nem lankadt a mieink játékkedve, akik végül 32 gólt rámoltak a böszörményi kapuba és míg az ellenfél mindössze hétszer volt eredményes. Az első fordulóban győzelemmel indító serdülők újra megérezhették a győzelem ízét, remélhetőleg egyre többször tudják a bajnokság során győztesen elhagyni a játékteret.

Serdülő III. osztály F csoport, 7. forduló:
Hajdúböszörmény TE DVSC SCHAEFFLER II.  7–32 (3–17)
DVSC II.: Fekete D. – Vida M. 3, Bordás O. 8 (3), Uzsoki P. 3, Koncz K. 2, Pók P. 1, Magyar B. 1. csere: Pócsi E., Hajzer H., Soós L. 1, Molnár T. 1. Edző: Csapó Erika
Csapó Erika: Sajnos mindkét oldalon voltak hiányzók, nem tudott egyik csapat sem a legjobb összeállításában pályára lépni. Megdicsérem a lányokat, mert ilyen körülmények mellett is jól játszottak és nagyon fontos, hogy újra győztünk! Ezen a mérkőzésen a mérkőzés elejétől a végéig koncentráltan játszottunk, ezt szeretném látni a jövőben is.

Kiemelt partnereink