Továbbra is hibátlanul

Kiváló védekezéssel és kapusteljesítménnyel fölényes győzelmet aratott Fábián Dávid serdülőcsapata Nyíregyházán, amely továbbra is 100%-os a bajnokságban.

A Nyíregyháza elleni találkozót már korábban le kellett volna játszani, azonban a szabolcsiak kérésére október 29-re halasztották a mérkőzést. A hazaiak győzelemmel indították a bajnokságot, ám azóta két vereség becsúszott, míg akadémistáink három győzelemmel indítottak. A negyedik győzelemre való törekvés a leginkább a jó védekezésben manifesztálódott Nyíregyházán, írd és mondd: 15 percig nem kapott gólt a nagyon jó teljesítményt nyújtó Kiss Alina. A mieink igyekeztek gyorsan kézilabdázni, az első játékrészben az újonnan igazolt Laskovics Dóra valamint Fehér Virág húzták támadásban a csapat szekerét. A hazaiak igyekezték túlságosan is lassítani a játékot, rendszerint egy-másfél perces támadásokkal. Akadémistáink nyitott védekezése nagyon hatékony volt, így a kiváló kapusteljesítménnyel együtt végül mindössze három gólt kaptak!

A második félidő is hasonlóan kezdődött, mint az első, igaz ebben a játékrészben többször tudott eredményes lenni ellenfelünk. A debreceniek néha kicsit elkapkodták a befejezéseket, igaz így is megnyugtató előnyben voltak. Minden benevezett játékos lehetőséget kapott Fábián Dávidtól, és mindenki hozzátette a magáét a csapat teljesítményéhez. A találkozó hajrájában aztán a beállós, Pócsi Blanka szerzett három gólt, öt perc alatt. Végül tizenöt góllal nyertek a mieink, akik így negyedik mérkőzésükön negyedik sikerüket aratták, ebből három alkalommal igencsak meggyőző fölénnyel!

Csak így tovább, lányok!

Serdülő III. osztály F csoport, 3. forduló:

Nyíregyháza SN – DVSC SCHAEFFLER III. 11–26 (3–12)
DVSC III.: Kiss A. – Pardi D. 2, Lakosivcs D. 4, Fehér V. 5 (3), Pócsi B. 4, Szarka Z. 2, Siető D. 1. csere: Antal K. 3, Vida Vanessza, Babrik E. 1, Smider D. 2, Drágár T. 2 , Tóth D. Edző: Fábián Dávid
Fábián Dávid: Elégedett vagyok a csapat játékával! Kifejezetten jó volt a kapusteljesítményünk, a védekezésünk is nagyon jól összeállt, holott nem volt egyszerű dolgunk, mert nagyon sokáig támadott az ellenfél. Támadásban van bennem hiányérzet, hiszen több technikai hibát vétettünk, ziccert hibáztunk. Annak örülök, hogy mindenkinek tudtam lehetőséget adni, megpróbáltam egyenletesen elosztani a játékperceket.

Kiemelt partnereink