Szezonstart

Szeptember 2-án indul a szezon a DVSC Kézilabda Akadémia számára, az első tétmérkőzést Márián Blanka serdülő első osztályában szereplő együttese vívja.

Közel öt hónapja nem léptek pályára az utánpótláscsapatok tétmérkőzésen, hiszen a Magyar Kézilabda Szövetség márciusban lezárta az összes utánpótlás versenysorozatot. Júliusban pedig már megkezdődött a felkészülés a 2020/2021-es szezonra, akadémistáink Hajdúnánáson edzőtáboroztak, majd felkészülési tornákon illetve mérkőzéseken vettek részt.

Szeptember 2-án újra tétmérkőzésen léphetnek pályára akadémistáink, a serdülő első osztályban szereplő, Márián Blanka edzette együttes az EURONOVEX ellen kezdi meg a bajnoki küzdelmeket a Főnix Csarnokban, 17 órás kezdettel. Két nappal később, Győrvári Viktor ifjúsági első osztályú csapata is startol, első ellenfelük a Csepel lesz, szintén a Főnix csarnokban.

Az akadémia többi csapata két hét múlva kezdi meg szereplését saját bajnokságában, a részletesebb program hamarosan elérhető lesz honlapunkon.

Az utánpótlás mérkőzések látogatása a jelenlegi szabályok szerint nem korlátozott. A belépés díjtalan, azonban a közvetlenül a felnőtt bajnoki találkozók előtt megrendezett utánpótlás összecsapásokat (például a szeptember 4-én megrendezett ifjúsági első osztály mérkőzést) a felnőtt bajnokira érvényes belépőjeggyel lehet megtekinteni!

Kiemelt partnereink