Siker Kazincbarcikán

Végig vezetve győzte le Csapó Erika együttese idegenben a Kazincbarcikát az ifjúsági másodosztályban.

Kazincbarcikán lépett pályára a Csapó Erika vezette ifjúsági együttes, amely október 18 óta mindössze egy mérkőzést játszott. A kazincbarcikai meccs előtt két győzelem és három vereség volt a csapat mérlege, így egy győzelem ötven százalékossá tehette a mérleget. Villámgyors gólváltásokkal indult a találkozó, de Buzás Petra, Filek Kornélia és Erdődi Helga Kincső vezetésével a mieink megléptek, a kilencedik percben pedig már 8-3 volt a javunkra. Ekkor kissé alábbhagyott a gólszerzési lendület, a hazaiak pedig nem engedték, hogy még jobban meglépjenek a debreceniek. Már két gólra is felzárkóztak a szünet előtt, de Repák Viki góljával végül 10-13 lett a félidő végén.

A második játékrészben ismét Filek Kornélia és Buzás Petra vették kezükbe a támadásokat, a szünetben kialakult különbséget kissé növelve is. Ebben a játékrészben már többen is feliratkoztak a gólszerzők közé. A különbséget tartották a mieink, bár ebben az időszakban ismét javult a góltermés. Ahogy telt-múlt az idő, egyre nyilvánvalóbbá vált, hogy melyik csapat szerzi meg a két pontot. Örömteli, hogy a padról beszállva is többen jó teljesítményt nyújtottak, az átlövő Bordás Odett négy gólt is szerzett a második félidőben. Végül nyolc góllal nyertek a mieink, akik így éppen ötven százalékos teljesítménnyel állnak az ifjúsági másodosztályban.

Ifjúsági II. osztályú bajnoki mérkőzés 6. forduló:
Kazincbarcikai KSE – DVSC SCHAEFFLER 24–32 (10–13)
DVSC: Csekenyák A. – Filek K. 7 (4) , Repák V. 5, Buzás P. 5, Kovács N. 3, Balogh P. E. 1, Erdődi H. 5. csere: Kéki Zs. (kapus), Magyar B., Galsai D. 1, Koncz K., Bordás O. 4 (1) , Uzsoki P. 1
Edző: Csapó Erika
Csapó Erika: Számítottunk arra, hogy egy jó ellenféllel játszunk, amely többféle formációban, keményen védekezett, ehhez kellett nekünk alkalmazkodni. A második félidőben már jobban támadtunk, összességében elmondható, hogy igazi csapatmunka volt. Büszke vagyok a lányokra!

Kiemelt partnereink