Petra meglepetése a kicsiknek

Tóvizi Petra és öccse, szintén kézilabdázó Tamás meglepték a Debreceni Sportcentrum-Sportiskola táborában részt vevő ifjú kézilabdás palántákat.

A helyi sportiskola szervezésében négy turnusban táborozhatnak a kézilabdázni vágyó lányok és fiúk, előbbiek közül remélhetőleg minél többen csatlakoznak egy nap a DVSC Kézilabda Akadémiához. A tábor második hetében negyvenhárman vesznek részt, vannak olyanok, akiknek nem volt elegendő egy hét, ők két hétig élvezhetik a programokat. A minden nap kézilabdaedzéseken túl a gyerekek kipróbálhatják a falmászást vagy éppen az állatkertbe is ellátogattak. A nagy szenzáció azonban az volt, hogy egy kötetlen beszélgetésen vehették részt Tóvizi Petrával, a DVSC SCHAEFFER saját nevelésű válogatott játékosával, illetve öccsével, az utánpótlás válogatott Tamással, aki szintén Debrecenben sajátította el a sportág alapjait. A jó hangulatú beszélgetés során elmesélték, milyen út vezetett odáig, hogy mindketten válogatott játékosnak vallhatják magukat.

„Szuper program volt, nagyon jól éreztük magunkat Tomival! – mondta el Petra, akinek édesapja, Tóvizi Krisztián is kiváló játékos volt. – Az elején még kicsit félénkek voltak a gyerekek, de idővel egyre érdeklődőbbek lettek, feloldódtak és sok kérdést tettek fel. Ha visszagondolok azokra az időkre, amikor én is ilyen fiatal voltam, biztos nagyon örültem volna, ha egy felnőtt játékossal lett volna lehetőségem ilyen kötetlen formában beszélgetni.”

Hogy teljes legyen a család öröme, Petra és Tomi két testvére is részt vesz a táborban, alighanem ők hallgatták a legbüszkébben és legboldogabban testvéreik szavait!

Kiemelt partnereink