Ötvenet a Hatvannak

Második lejátszott mérkőzésén is nagyarányú győzelemmel, ötven gólt szerezve zsebelte be a két bajnoki pontot a Fábián Dávid vezette serdülőegyüttes.

A serdülő harmadosztályban szereplő, DVSC Kézilabda Akadémia csapata a három fordulóból mindössze egy mérkőzésen tudott pályára lépni, sajnálatos módon a legutóbbi, Nyíregyháza elleni összecsapás is halasztásra került. A Hatvan ellen pályára léptek a mieink, ám az első percekben még fej-fej mellett haladtak a csapatok. A mérkőzésen végig nagyon eredményesen játszó Antal Kinga góljaival megléptek a mieink, erre már nem volt válasz vendégoldalon. Az idő előrehaladtával egyre inkább kiütközött a két csapat közötti sebességbeli, technikai és szervezettségi különbség, a mieink a kivédekezett akciók után tudtak gyorsan indulni, Kiss Zsófia és Pócsi Blanka voltak még többször eredményesek. Az első félidő végén 14 góllal vezettek a mieink.

Sok hibával indult a második játékrész, könnyen kerültek a mieink helyzetbe, de a befejezésekbe hiba csúszott. Szerencsére a továbbiakban megtalálták a mieink az utat a kapuba, így tovább növelték az első félidőben is igen nagyra duzzadó különbséget. Egyik labdaszerzést a másik követte, Pardi Dóra és Fehér Virág is felzárkózott ebben a játékrészben az összesen 12 gólig jutó Antal Kingához, míg a második félidőben, ha lövőhelyzethez jutott az ellenfél, az általában egy kikényszerített, nehéz helyzetből ellőtt labda volt. A cserepadon lévő társak is nagyon együtt éltek a játékkal, hangosan biztatták csapattársaikat. A mérkőzés utolsó másodperceiben pedig nagy ünneplésbe kezdtek, mikor a Hatvan ellen ötvenedik gólunkat is megszerezték akadémistáink, Fehér Virág gyors ellentámadásból szerzett találatával! Nagyon pozitív, hogy a csapat végig komolyan vette a találkozót és minden erejével azon volt, hogy a legtöbb gólt szerezze a mérkőzésen. A folytatás ennél sokkal nehezebb lesz, hiszen a négy mérkőzésen három győzelmet elérő Heves otthonába látogatnak Fábián Dávid lányai.

Serdülő III. osztályú bajnoki mérkőzés 4. forduló:

DVSC SCHAEFFLER III. – Hatvani KSZSE 50–15 (23–9)
DVSC: Kiss A. – Pardi D. 9 (1), Antal K. 12, Fehér V. 6, Pócsi B. 5, Kiss Zs. 4, Somosi V. 1. csere: Szarka Z. 4, Siető D. 4, Smider D. 2, Vida Vanessza 1, Drágár T. 2, Tóth D.

Fábián Dávid: Az eredménytől függetlenül végig mentünk előre, nem álltunk le egy pillanatig sem, ennek nagyon örülök. Nagyon fontos, hogy ezekkel a nagy arányú győzelmekkel önbizalmat tudunk növelni. Mindenki kapott játéklehetőséget és tudtunk gyakorolni bizonyos játékelemeket is, ezekben látom is a fejlődést. Elégedett vagyok a mai napon látottakkal.

Kiemelt partnereink