Minden sikerült!

Nagyszerű támadójátékot bemutatva magabiztos győzelmet szerzett a Győrvári Viktor vezette DVSC Kézilabda Akadémia ifjúsági együttese.

Nem ígérkezett könnyű ellenfélnek az Orosháza, a Békés megyeiek jó formában kezdték a bajnokságot, igaz a pályán elért három győzelem közül az egyiknél valamilyen szabálytalanság miatt 10-0-s sikert regisztráltak az ellenfél javára. Gólzáporral kezdődött a mérkőzés, nem nagyon törődtek a védekezéssel a felek. Sápi Gréta gólja négy perc után már az ötödik debreceni találat volt, az iramra nem lehetett panasz… Az eredményes támadójáték folytatódott a mieink oldalán, a vendégek egyre többet hibáztak, így egyre nőtt a különbség a csapatok között. Haja Dóri átlövéseivel szemben nem volt ellenszer, a Sápi-Sápi (Bogi és Gréti) kapcsolat ezúttal is kiválóan működött, a csereként beállt Csernyánszki Lili pedig új lendületet vitt a játékba. A félidő végén nyolcgólos debreceni vezetést mutatott az eredményjelző.

A második játékrész elején ismét jól megtaláltuk Sápi Grétit, aki köszönte a lehetőséget és eredményesen fejezte be az akciókat, a 38. percben már 12 gól volt a különbség a két együttes között. Száguldoztak a mieink a pályán, és ami szembeötlő volt, hogy az esetek nagy részében jó megoldást választottak a lányok, legyen szó lövésről, cselezésről, vagy a védekezésben meghozott döntésekről. Győrvári Viktor lehetőséget adott a fiatalabb játékosoknak is, többen is hozzá tudtak tenni az ekkor már biztossá váló győzelemhez. Az utolsó tíz percben Panyi Anna is megrázta magát, de Török Lillyt is képtelenség volt tartani az ellenfél védelmének. Sportszerű találkozón sikerült majdnem negyvenhat gól szerezve könnyedén legyőzni a Hajdúnánást és PC Trade Szegedet is legyűrő Orosházát!

Csak így tovább, lányok!

Ifjúsági I. osztályú bajnoki mérkőzés 7. forduló:
DVSC SCHAEFFLER – OXXO Energy Orosházi NKC 46–28 (23–15)
DVSC: Torda V. – Rácz P. 1, Panyi A. 4, Sápi G. 8, Sápi B. 7, Haja D. 8 (3), Budai F. 1. csere: Tusz V. (kapus), Barati L. 1, Csernyánszki L. 8, Török L. 5, Makó Z. 1, Szabó D. 1, Koczka L. 1 (1).
Győrvári Viktor: Azon ritka mérkőzések egyike volt ez, mikor minden sikerült! Az első perceket kivéve kiváló ritmusban kézilabdáztunk, a védekezésünk is egész jó volt. A múlt heti mérkőzés lelkileg felemelt minket, illetve teljes csapattal tudtunk kiállni, azt gondolom ezek hozzájárultak a jó teljesítményünkhöz. 

Kiemelt partnereink