Magasabb hőfokra kell kapcsolni!

A Váci NKSE ellen folytatná idénybeli jó szereplését Márián Blanka serdülő első osztályú együttese.

Győzelemmel kezdte a 2021-es évet Márián Blanka serdülő első osztályú együttese az MTK ellen. Bár a két pontot megszerezték a lányok, a mutatott játék még hagyott kívánnivalót maga után.

„Úgy gondolom, hogy sok volt a hiányosság és a pontatlanság – kezdett bele a mérkőzés elemzésébe Kelemen Dorina. – Védekezésben nem voltunk annyira felpörögve, mint szoktunk, így sok hibát vétettünk, de azért dolgozunk minden egyes nap, hogy a következő mérkőzések mindig jobbak legyenek.”

A következő ellenfél az a Váci NKSE lesz, amely öt győzelemmel és négy vereséggel áll jelenleg, legutóbb a városi rivális Dunakanyar Akadémia ellen győzedelmeskedett. A tavalyi évben magabiztosan győztek a mieink Vácott, amelyből hat góllal vette ki a részét Dorina. Remélhetőleg ezúttal is menni fog a mieinknek a váciak ellen.

„Sokkal jobb teljesítményt kell nyújtanunk, mint az előző mérkőzésen, magasabb hőfokra kell kapcsolnunk mind támadásban, mind védekezésben – mondta el a „receptet” az átlövő. – Az ellenfél védekezése és kaputeljesítménye is kiemelkedő, a támadójátékunkkal ezt valahogy meg kell bontani, védekezésben pedig ki kell lépni, sokat ütközni, faultolni, segítve ezzel a kapusokat.”

Dorina a januári Ez Debrecen adás Előttem az utódom rovatában is szerepelt, a felnőtt válogatott Kovács Annával párbajozhatott. A jó hangulatú versenyt nagyon élvezte a fiatal játékos, aki riporteri szerepben is kipróbálta magát és kérdezett Annától.

„Nagyon jól éreztem magam és örülök annak, hogy ilyen kedves volt velem. Bármilyen kérdésem volt, tudott nekem segíteni, ami nagyon jó érzés volt és nagy motivációt ad nekem – mesélt élményeiről Dorina. – Volt, amikor ugyan a saját feladatomat csináltam, de azt néztem, hogyan csinálja ő. Nagyon szeretem a játékát! Kérdeztem tőle pár dolgot a forgatás után és tudott is nekem segíteni néhány jótanáccsal!

Kiemelt partnereink