Magabiztos siker

Az első félidőben még szorosabb volt a mérkőzés, ám a második játékrészben már nem volt kérdés, hét góllal nyert Márián Blanka csapata az ifjúsági harmadosztályban.

A „felnőttek” már megmutatták, hogyan is kell győzni a Vitka SE ellen, ezúttal ifjúsági csapatunk bizonyíthatott. Márián Blanka együttese eddig egy mérkőzésen lépett pályára, azt meg is nyerte. Ezúttal nem kezdtek jól a mieink, először a 9. percben, 6-5-nél vezettünk. Megoszlottak a gólok, de főleg Szabó Anna volt eredményes, átlövésből és gyors ellentámadásból is betalált, de Tokaji Emese is jól kezdett. Az első játékrész utolsó harmadában főleg rendezetlen védelemmel szemben gyorsan végig vitték akcióikat akadémistáink, így a szünetre kétgólos előnnyel vonulhattunk.

A második játékrész eleje ugyan nem sikerült, azonban ezt követően jobban játszottak a mieink, sokkal gördülékenyebb támadásokat láthattunk. Minden benevezett játékos pályára lépett, sőt minden mezőnyjátékos legalább egy alkalommal be is talált. Többféle felállásban is támadtak a mienk, egy-egy játékos több poszton is feltűnt. Stabilizálódott a védelmünk, Kovács Noémi pedig több védést is bemutatott, így fokozatosan növelték akadémistáink a különbséget. Végül hét találatnál állt meg a differencia, másodjára is győzött a csapat az ifjúsági harmadosztályban. Szép győzelem volt, a csapat pedig mérkőzésről-mérkőzésre fejlődik.

Ifjúsági III. osztályú bajnoki mérkőzés 5. forduló:

DVSC SCHAEFFLER – Vitka SE 32–25 (14­–12)

DVSC: Kovács N. – Ferenczi L. 5, Szabó A. 4, Tokaji E. 3, Hadházi D. 3, Kostyó P. 3, Eszenyi G. 4. csere: Bákonyi L. 3, Bényei E. 1, Fodor V. 3, Vida V. 3 (1).

Márián Blanka: Azt gondolom, hogy jól játszottunk, bár kicsit pontatlanok voltak a támadásbefejezések.  Ha ebben jobban teljesítünk, nagyobb arányban is nyerhettünk volna. Komolyan veszik a lányok ezt a bajnokságot is, amely jól szolgálja fejlődésüket.

Kiemelt partnereink