Kötelező a győzelem

A bajnoki táblázat hátsó részében lévő Kecskemét csapatát fogadja Győrvári Viktor ifjúsági együttese, a cél egyértelműen a két pont megszerzése.

Lehengerlő győzelmet aratott a DVSC Kézilabda Akadémia ifjúsági együttese a Váci NKSE csapata ellen, az elmúlt fordulóban. A hatvan perc alatt a játék minden elemében felülmúlták a hazaiakat a mieink.

„A sok jó egyéni teljesítmény mellett megvolt a szükséges összhang, szerintem jól védekeztünk, besegítettünk egymásnak, a kapusaink is jól védtek, támadásban pedig értékesítettük helyzeteinket” – foglalta össze egy mondatban a váci fölényes győzelem titkát Budai Fruzsiina.

Győrvári Viktor együttese ezúttal a tabella hátsó részében lévő Kecskemétet fogadja hazai pályán, közvetlenül a DVSC SCHAEFFLER felnőtt NB I-es találkozója előtt.

„Az ellenfelünk a tabella vége felé áll, de ettől nem szabad lebecsülnünk őket – mondta el Fruzsi. – Komolyan kell venni ezt a mérkőzést is, ráadásul ez egy jó lehetőség lesz arra, hogy gyakoroljunk a jövő heti, Békéscsaba elleni rangadóra. Ahhoz, hogy hozzuk a papírformát, szerintem ez előző mérkőzéshez hasonló teljesítményt kell mutatnunk és jól kell kezdeni a meccset.”

A vírushelyzet miatt több találkozót is elhalasztottak eddig a bajnokságban, így nagyon sűrű tavasz várhat a csapatokra, hiszen ezeket a találkozókat be kell pótolni.

„Nehéz időszak lesz, sok mérkőzéssel és kevés pihenővel – mutatott rá a szélső. – Fokozottan kell figyelni arra, hogy elkerüljük a sérüléseket. Szeretnénk bejutni a Final Four-ba, meg kell nyerni az összes mérkőzésünket, amelyhez mindenkire szükség lesz!”

A DVSC Kézilabda Akadémia – Kecskemét ifjúsági első osztályú bajnoki mérkőzést január 23-án, szombaton, 14 órakor rendezik meg a Hódos Imre Rendezvénycsarnokban, zárt kapuk mögött.

Kiemelt partnereink