Két nap, két győzelem

A tegnapi, Kalmár DSE elleni diadal után újfent magabiztos győzelmet aratott Fábián Dávid serdülőcsapata.

A halasztások miatti sorsolás szeszélye miatt két napot belül két találkozót kellett lejátszania Fábián Dávid serdülőcsapatának. A lányok a Kalmár DSE elleni győzelemmel a nehezén túl voltak. Szombaton a Nyíradony ellen mérkőztek meg, amely ellen kötelező volt a győzelem. Komolyan vették a lányok ezt a mérkőzést is, már az első félidőben jelentős előnyre tettek szert, kevés lőtt gólt engedve a Nyíradony csapatának. A második játékrészben kicsit több volt a pontatlanság, amely betudható a nagy arányú vezetésnek és annak, hogy előző nap is játszottak bajnoki mérkőzést. Még így is nagyon meggyőző volt a fölény és több mint harminc gól lett a két csapat közti különbség. Két sima győzelemmel abszolválták a lányok a két mérkőzés, soha rosszabb két napot!

Serdülő III. osztályú bajnoki mérkőzés 7. forduló:
Nyíradony VVTK – DVSC SCHAEFFLER 13–44 (4–24)

DVSC: Kiss A. – Pardi D. 5 (1), Makay Cs. 6, Pócsi B., 3 (1) Fehér V. 6, Kiss Zs. 4, Siető D. 2. csere: Babrik E. 4, Smider D. 4, Drágár T. 3, Tóth D. 2 (1), Vida Vanessza 4, Szabó F. 1.

Fábián Dávid: Sok labdát szereztünk, a védekezésünk jó volt, kevés volt a technikai hibánk a találkozónk. Támadásban tudtunk új elemeket gyakorolni, mindenki lőtt gólt. A második félidő nem voltunk annyira koncentráltak, nem tudtunk annyi labdát szerezni, de ez betudható annak, hogy második napon második találkozón vettek részt. Komolyan vettük a mérkőzést, amelyen egy szerényebb képességű ellenféllel játszottunk. Ezzel a győzelemmel felléptünk a tabella élére.

Kiemelt partnereink