Két nap, négy pont

Egy nappal a Nyíregyháza legyőzése után ezúttal a Kalmár Zoltán DSE ellen gyűjtötte be magabiztosan a két pontot Csapó Erika serdülőegyüttese.

Az őszi mérkőzések elhalasztása miatt abban a furcsa helyzetben volt Csapó Erika serdülőcsapata, hogy két napon belül két bajnokit kellett megvívnia, mindezt közel három hónapos „meccsszünet” után. A Kalmár Zoltán DSE elleni összecsapást Hajdúnánáson vívta meg a két együttes. Az előző napon is jól kezdtek a mieink, ezúttal is ez volt a recept, Bordás Odett egymaga szerezte az első három gólunkat. Érezhető volt az életkorbeli, fizikai és tudásbeli különbség is a két fél között, ezt akadémistáink igyekeztek is érvényre juttatni. Fokozatosan nyílt az olló a csapatok között, bár a szerzett gólok tekintetében talán lehetett egy kis hiányérzet. A félidő hajrájában többször sikerült a beállót, Soós Lillát megjátszani, az ő három góljának is köszönhetően végül tizenegy gólos vezetéssel zártuk a félidőt.

A második játékrészben sem sokat változott a játék képe, hazai oldalon ráadásul nem sok cserelehetőséggel gazdálkodhatott az edző, míg nálunk egyre többen kaptak játéklehetőséget. Végül mindenki pályára léphetett, és a padról beszállók is hozzá tudtak tenni a csapat teljesítményéhez. Ezúttal megoszlottak a gólok, a második játékrészben Gyöngyösi Petra volt nagyon eredményes, öt találatot ért el. A félidő közepétől Bényei Eszter gólja indította meg újfent a mieinket, Pócsi Enikő találata pedig már a húszgólos vezetést jelentett három perccel a vége előtt. Huszonegy gólos győzelmet arattak a lányok, megszerezve második győzelmüket két napon belül.

Ha az eredményeket nézzük, soha rosszabb két napot! Ezzel a megszerzett négy ponttal már összesen nyolc egységnél járnak hét lejátszott mérkőzés alatt a serdülők a harmadosztály küzdelmeiben.

Serdülő III. osztály F csoport, 11. forduló:
Kalmár Zoltán DSE DVSC SCHAEFFLER II. 14–35 (5
–16)
DVSC II.: Csekenyák A. – Hajzer H. 3, Pócsi E. 5, Uzsoki P. 1, Koncz K. 1, Bordás O. 3 (1), Magyar B. 1. csere: Fekete D. (kapus), Pók P. 2 (1), Soós L. 4, Zámbó P. 3, Gyöngyösi P. 5, Vida M. 3, Bordás B. 2 (1), Bényei E. 2, Ludmann Zs. Edző: Csapó Erika
Csapó Erika: Az eredménnyel elégedett vagyok, viszont jócskán maradt bennem hiányérzet. Több játékos az ifi csapattal edz, szeretném őket az ifjúsági másodosztályban is játszatni, de ahhoz előbb ezeken a mérkőzéseken kell bizonyítaniuk. Annak örülök, hogy a tegnap kevesebbet játszók ma éltek a lehetőséggel, és jól játszottak. 

Kiemelt partnereink