Hét kiválasztott

A DVSC Kézilabda Akadémia történetében első alkalommal megrendezett kiválasztón hét fiatal sportoló nyert felvételt.

Május 28-án került sor az akadémiai kiválasztóra, amelyre nagy volt az érdeklődés, összesen 26-an kezdték el az edzést. Sokan érkeztek Hajdú-Bihar megyén kívülről, többek között Miskolcról, Szegedről, Mátészalkáról és Kisvárdáról. A tréninget árgus szemekkel figyelte az akadémia szakmai stábja, melynek tagjai közösen értékelték a pályán látottakat.

A kiválasztott lányok 2020. júliusában csatlakozhatnak a Loki-családhoz, akik az első osztályú serdülő csapattal kezdik meg a nyári felkészülést Márián Blanka irányításával. A Debreceni Sportcentrum-Sportiskolával való együttműködési megállapodás keretében a kiválasztón megjelentek közül nyolc fiatalabb korosztályú játékost életkoruk miatt az akadémia tömegbázisának számító sportiskolába ajánlottak szakembereink. A DSC-SI-ben szereplő 2006-os születésű játékosok a soron következő felkészülés kezdetétől a DVSC Kézilabda Akadémia a serdülő bajnokság legmagasabb osztályában szereplő csapat edzésein is részt vesznek, amely nagyban hozzájárulhat fejlődésükhöz.

A tervek szerint a következő akadémiai kiválasztót késő ősszel, várhatóan novemberben tartjuk meg, remélhetőleg még több jelentkezővel.

Kiemelt partnereink