Hatodszor is a győzelemért

Az Orosháza ellen hatodik szezonbeli győzelmére hajt a DVSC Kézilabda Akadémia serdülő első osztályú együttese.

Fontos győzelmet aratott a múlt héten Budapesten Márián Blanka csapata, amely a Pénzügyőrrel szemben hat góllal bizonyult jobbnak. A mérkőzésen jó teljesítményt nyújtott Poczetnyik Dóra, aki hét góllal vette ki a részét a diadalból.

„Nehezen indult az eleje, az első negyedóra után összeállt a csapat és jól teljesítettünk – véli Dóri, majd a következő, Orosháza elleni mérkőzésre terelődött a szó. – Reméljük jó teljesítményt nyújtunk a következő meccsen is. Ezen a találkozón nagy hangsúlyt kell fektetnünk a védekezésre, és ahogy labdát szerzünk, törekednünk kell a gyors gólok megszerzésére.”

Az eddigi öt találkozót egyaránt megnyerték serdülőink, kiváltképp a Dabas és a Pénzügyőr elleni idegenbeli sikert számít jó eredménynek. Az eddigi jó eredmények egyik alappillére a nyáron elvégzett munka, ráadásul egyre jobban összecsiszolódnak a lányok

„Örülünk ennek az öt győzelemnek, már az első mérkőzéstől kezdve meglátszik a kemény alapozás – mondta el Dóri. – Egyre jobban összeszokunk, már az elejétől kezdve, és reméljük ez továbbra is így lesz!”

A DVSC Kézilabda – Oxxo Energy Orosháza NKC serdülő első osztályú összecsapást szombaton 14 órától rendezik meg a Hódos Imre Rendezvénycsarnokban, zárt kapuk mögött.

Kiemelt partnereink