Győzelemmel kezdtek

Közel félév után játszott tétmérkőzést Csapó Erika serdülőegyüttese, amely a Berettyó MSE ellen győzött kilenc góllal.

Hat és fél hónap… Ennyi ideje nem lépett pályára tétmérkőzésen a serdülő harmadosztályban szereplő Csapó Erika edzette együttes. Március 11-én Kisvárdán aratott fölényes győzelmet a csapat, az azóta eltelt időszakban egyéni edzésekkel vagy közös gyakorlásokkal, esetenként felkészülési mérkőzésekkel készültek a szezonkezdetre. A kezdet mindig nehéz, pláne ennyi kihagyás után, de a Berettyóújfalu ellen a mieink kezdtek jobban, főleg Pók Panka góljainak köszönhetően. A megnyugtató előny kiépítése után tartotta a négy-öt gólos különbséget a két fél, a játékrész második felében Uzsoki Petra és Pócsi Enikő húzták leginkább a mieinket.

A második félidőben sokáig maradt ez a különbség, azonban a 40. perctől 6-0-s szériával eldöntötték akadémistáink a mérkőzés kimenetelét. A csapat teljesítményét mutatja, hogy az alapvetően mezőnyben szereplő Bordás Odett kapusként szerepelt (hiányzások miatt ő volt a második számú hálóőr), és minden periódusban volt, aki húzza a csapat szekerét, a második félidőben például Vida Martina öt góljával. A győzelem nem nagyon forgott veszélyben, várjuk a hasonlóan eredményes folytatást!

Serdülő III. osztály F csoport, 3. forduló:
DVSC SCHAEFFLER Berettyó MSE 33–24 (1611)
DVSC: Fekete D. – Hajzer H. 4 (2), Pócsi E. 5, Uzoski P. 7, Soós L. 2, Pók P. 5, Magyar B. 2 csere: Bordás O. (kapus), Vida M. 6, Bényei E. 1, Fülöp M. 1 (1), Ludman A. Edző: Csapó Erika

Csapó Erika: Fél év után játszottunk bajnoki mérkőzést, nagy várakozással voltunk a mérkőzéssel kapcsolatban, ráadásul több hiányzónk is volt, nem volt ideális az összetétel. Például kapuban alapvetően egy mezőnyjátékos, Bordás Odett segítette ki a csapatot. A csapat szívét-lelkét beletette a mérkőzésbe, voltak jó egyéni megmozdulások, illetve olyan elemeket is viszontláttam, amelyeket gyakoroltunk edzéseken.

Kiemelt partnereink