Előremutató szakmai nap

A Nemzeti Kézilabda Akadémián második alkalommal rendeztek meg szakmai napot, amelyen részt vett a DVSC Kézilabda Akadémia küldöttsége is.

Fotó: neka.hu

A Kézilabdaspecifikus Módszertani Központ második szakmai napját ismét a Nemzeti Kézilabda Akadémián, Balatonbogláron tartották meg május 4-én. Az eseményen a kézilabda akadémiák képviseltették magukat, míg a házigazdája Mocsai Tamás, a Kézilabdaspecifikus Módszertani Központ ügyvezetője volt.

A konferencia további részében a sprotvezetők az akadémiákkal kapcsolatos strukturális kérdéseket vitatták meg, illetve több helyszínen szekcióüléseket tartottak. Az edzői szakértői mellett az erőnléti szakedzői, és a sportegészségügyi és sporttudományos csoport beszélte meg a fontosabb szakmai kérdéseket, a NEKA adott tematikájának képviselőének vezetésével. A délutáni program előtt dr. Sáfár Sándor, az államilag elismert sportakadémiák működésével kapcsolatos feladatok ellátásáért felelős miniszteri biztos, valamint Mocsai Tamás mondott beszédet. Akadémiánkat a DVSC Kézilabda Kft. ügyvezetője, Ábrók Zsolt, utánpótlásedzői, Márián Blanka és Győrvári Viktor, Suba Emese vezető erőnléti edző, valamint Posta Sarolt gyógytornász képviselte.

Kiemelt partnereink