Előre a dobogóért!

A dobogós helyekért küzd az NB II. Észak-keleti csoportjában szereplő DVSC SCHAEFFLER U22 a Lóci DSE elleni szezonzárón. 

Akadémistáink szeptember 27-én, egy Kazincbarcika elleni győzelemmel kezdték meg NB II-es szereplésüket a 2020/21-es szezonban. Az együttes május 23-án fejezi be szereplését a felnőtt harmadosztályban, remélhetőleg keretes szerkezetet adva az idénynek és győzelemmel zárják a bajnokságot. Ha a lányok megszerik a két pontot a Lóci DSE ellen a Hódos Imre Rendevénycsarnokban, akkor biztosan a dobogón végeznek, a végleges sorrend függ a szintén vasárnap megrendezendő Hatvan–Mátészalka mérkőzés kimenetelétől is. Az eredmények kedvező alakulása esetén akár a második helyen is végezhetnek akadémistáink.

A május 23-án, 12 órakor kezdődő DVSC SCHAEFFLER U22–Lóci DSE NB II-es mérkőzésre beléphetnek a védettségi igazolvánnyal rendelkező szurkolók, illetve a felügyeletük alatt álló kiskorúak. A védettségi igazolvány kizárólag fényképes személyazonosító igazolvány felmutatásával együtt érvényes. Az igazolványokat a belépés előtt ellenőrzik a biztonsági szolgálat munkatársai! A nézők a Hódos csarnok, Főnix felőli, oldalsó, félemeleti bejáratán juthatnak be a csarnokba. A mérkőzés megtekintése ingyenes, kapunyitás 11:30-kor. A mérkőzést terveink szerint a DVSC Kézilabda Akadémia YouTube csatornáján közvetítjük.

Kiemelt partnereink