Egy hajszálon múlt

Végig szoros mérkőzésen egygólos vereséget szenvedett Csapó Erika ifjúsági másodosztályban szereplő együttese az Eszterházy SC Eger ellen, hazai pályán.

A mieink két győzelemmel, míg a Heves megyeiek egy győztes és egy vesztes mérkőzésükkel a hátuk mögött érkeztek a találkozóra. Jobban kezdtek a vendégek, akadémistáink leginkább Repák Viki góljaival igyekeztek tartani a lépést az első negyedórában. Próbálta cserékkel frissíteni a csapatát Csapó Erika, azonban a védekezés és a kapusteljesítmény nem igazán volt hatékony, főleg átlövésből és jobbszélről lőttek sok gólt az egriek. A félidő második felében Filek Kornélia és Czakó Bogi is többször eredményes tudott lenni és bár az utolsó percekben lehetett volna még zárkózni, végül három gólos vendégvezetéssel zárult a játékrész.

A második félidő jóval kisebb tempóval kezdődött, mint az első, mindkét oldalon jobban összeálltak a védelmek. A mieink nem hagyták elhúzni az ellenfelet, szívósan tapadtak rájuk. Mindig volt, aki egy-egy periódusban nyújtott jó teljesítményével húzta előre a csapatot, a második játékrész elején Balogh Petra átlövésgóljainak lehetett örülni, mint ahogy annak is, hogy a kapusteljesítmény Csekenyák Alexa jóvoltából jelentősen javult. Idegőrlő mindig az üldöző szerepében lenni, ám a lányok tényleg mindent megtettek azért, hogy a vendégek ne győztesen hagyják el a pályát. A mérkőzés hajrájában a kelleténél több hiba csúszott a befejezéseinkbe, így végül egy góllal nyert a kifejezetten jó egyéni teljesítményeket is felvonultató Eszterházy SC együttese.

Ifjúsági II. osztályú bajnoki mérkőzés 3. forduló:
DVSC SCHAEFFLER – Eszterházy SC 27–28 (16–19)
DVSC:
Kéki Zs. – Filek K. 6 (3), Repák V. 8, Czakó B. 6, Buzás P. 1, Balogh P. E. 4, Galsai D. csere: Kovács B., Csekenyák A. (kapus), Erdődi H. 1, Kovács N., Uzsoki P., Magyar B. 1.
Csapó Erika: Megdicsérem a csapatot mert jól küzdöttek, szívüket-lelküket kitették a pályára, egy erős ellenféllel szemben maradtunk alul minimális különbséggel. Az első félidőben sok gólt kaptunk, de ki kell emelnem, hogy a második játékrészben sokkal jobb lett a kapusteljesítményünk.

Kiemelt partnereink