Ausztria ellen gyakoroltak

Két könnyed siker Ausztria ellen, a DVSC Kézilabda Akadémia  ifjúsági válogatott játékosai, Csernyánszki Liliána és Panyi Anna mindkét felkészülési mérkőzésen eredményesek voltak.

Az augusztusi, montenegrói U17-es Európa-bajnokságra készül az ifjúsági válogatott. Július 23-án és 24-én két felkészülési mérkőzést játszott a csapat Ausztria korosztályos válogatottja ellen. Az már az első találkozón kiderült, hogy nincs egy súlycsoportban a két együttes, a mieink 41-16-ra nyertek, majd másnap ismét huszonöt gólos sikert arattak (42-17). A keretben két debreceni akadémista található, Csernyánszki Liliána ötször, míg Panyi Anna négy alkalommal volt eredményes a két összecsapáson, a második találkozón mindkét lány a kezdőcsapatban kapott helyet.

A játékosok hétvégére pihenőt kaptak, majd hétfőn találkoznak újra, hogy másnap repüljenek Franciaországban, ahol a házigazdával mérkőznek meg szintén két alkalommal. Várhatóan azok a mérkőzések már sokkal nehezebbek lesznek, sokkal szorosabb csata várható. 

Kiemelt partnereink