A hajrában dőlt el

Jó színvonalú mérkőzésen végül négy góllal maradt alul a CSM Bucuresti ifjúsági együttese ellen a DVSC Kézilabda Akadémia ifi csapata.

Nagyváradra utazott a felnőtt együtteshez hasonlóan a DVSC Kézilabda Akadémia ifjúsági csapata felkészülési tornára. A mieink a két román együttessel találkoznak a kétnapos tornán. Az első összecsapást a korábbi Bajnokok Ligája győztes CSM Bucuresti ifjúsági együttese ellen vívták meg a mieink. Hullámzóan indult a mérkőzés, kezdetben nem találtuk a mérkőzés ritmusát, majd kiegyenlítettünk, azonban a nyolcadik és a tizennyolcadik között nem sikerült gólt szerezni, elhúztak a bukarestiek. Szerencsére a félidő további részében ismét kiegyenlített játék folyt, a szünetre ötgólos román vezetéssel fordulhattak a csapatok. Sokkal jobban kezdtük a második harminc percet, remek támadójátékunknak köszönhetően (negyedóra alatt tizenegy gólt lőttünk) felzárkóztunk a jó erőket felvonultató CSM-re. A hajrához érve csupán két gól volt a különbség, az utolsó percekben azonban jobban koncentráltak a kék mezesek, akik végül 32–28-ra nyertek a mieink ellen. Színvonalas, kifejezetten jó iramú mérkőzést játszott Kudor Kitti együttese, még, ha végül vereséggel is zárult a hatvan perc, ebből a találkozóból nagyon sokat lehet tanulni, fejlődni!

Holnap, augusztus 21-én a Nagyvárad ellen lép pályára az ifjúsági csapat, remélhetően egy hasonlóan színvonal mérkőzésen!

Nagyváradi torna, ifjúsági korosztály:

DVSC Kézilabda Akadémia–CSM Bukarest 28–32 (10–15)

DVSC Kézilabda Akadémia: Torda V.–Ináncsi F. 1, Silye N. 4, Poczetnyik D., Török L. 2, Lakatos P. 5, Makó Z. csere: Reszegi E. (kapus), Kelemen D. 1, Balogh R., Kiss L. 9 (7), Tóth G. 2, Erdődi H. 2, Rácz P. 2, Fodor V., Vida V.

Kiemelt partnereink